maandag 25 februari 2013

Het verhaal van de draak poort.


Het Jaar 2000 is het jaar van Dragon.

De wijze man suggereerde dat Mr.Li , dat hij voor een harmonische land moest zoeken met een groene natuur. Het land zou een koud klimaat moeten hebben en dat ten noordwesten  ligt van China.

 Het land bleek Koninkrijk Zweden. Dhr. Li zocht een plaats in het midden van het land, en daar vond hij harmonieuze Feng Shui. Een verhaal van de moderne natuur is nu begonnen. Dragon Gate is als een mysterieuze boek, meneer. Li is een mysterieuze man. Ga door het hek te blijven lezen en te genieten van het boek, en om aan de heer kennen. Li. "Een van de vreemdste plaatsen hebben we in Zweden, de Dragon Gate in Älvkarleby buiten Gävle. In het verleden kon je er te eten, nu nemen ze 200 kronen binnenkomst, onder andere,om kopieën te zien van het terracotta leger.


Dit is Chris, die een weekje bij ons op vakantie kwam, en we de dag van aankomst het samen hebben bezocht.
Dit is de ingang vanaf het parkeerterrein
Dit is de binnenplaats, het hoge gebouw in het hotel en restaurant.


Het project begon in 2004 en de eerste fase van de bouw werd voltooid op 6 juli 2008, toen het centrum museum opengesteld voor het publiek. Toeristische en culturele activiteiten op het Dragon Gate.

 
Dragon Museum bevat een overzicht over China, de ontwikkeling, natuurlijke en culturele geografie en architectuur. Het museum heeft een 150 meter lange arcade ,als je binnen komt zie je overal schilderijen en foto´s van de ontwikkeling van China, toen Chris en ik daar waren , waren ze er nog mee bezig. De bouw heeft 3 jaar vertraging opgelopen, door de overtreding van de wet uit China .Ze kregen een boete van 1.1 milljoen euro!

Als je zo voor het leger staat werd je toch wel even stil.

Fijne dag allemaal groetjes Joke